sobota 25. března 2017

SOUTĚŽ YOLI - výsledky

Včera byl deadline pro zasílání vašich odpovědí do soutěže o dárky od nakladatelství YOLI. Dnes jsem z došlých odpovědí vylosoval výherce. Pojďme se podívat na správné odpovědi a také na to, kdo je ten šťastný výherce.


Nejdříve bych přešel ke správným odpovědím na soutěžní otázky.

1. Která YOLI kniha má na obálce neúplné logo? Odpověd: Uvnitř mé hlavy.
Na hřbetu knihy je totiž pouze logo YOLI (motýlek), ale chybí jméno nakladatelství. Často se v odpovědích objevovala v odpovědích na tuhle otázku Cena nevinnosti, která narozdíl od ostatních YOLI knih nemá černé nebo bílé logo nakladatelství, ale růžové.

2. Které YOLI knihy byly zfilmovány? Nápověda: Celkem jich je 6. Odpověď: Mluv, Labyrint: Útěk, Spáleniště: Zkouška, Hvězdy nám nepřály, Papírová města, Zůstaň se mnou.
Jediná další odpověď, která se objevovala častěji byl Rozkaz zabít a Vražedná léčba. Tahle odpověď byla logická, protože třetí díl série se chystá, ale hotový zatím není, proto do odpovědí nepatří.

3. Která YOLI kniha je nejstarší (myšleno vydání originálu)? Odpověď: Mluv.
Mluv pochází z roku 1999 a je tedy nejstarší knížkou YOLI podle roku vydání originálu. Její filmové zpracování pochází pak z roku 2005. U odpovědí na tuhle otázku jsem se nejčastěji setkal s Hledáním Aljašky z roku 2005, protože Mluv v jednom z novějších vydání vyšlo až po roce 2005.

4. Která YOLI kniha vyšla jako první? Odpověď: Bez naděje.
Bez naděje od Colleen Hooverové bylo první YOLI knihou a rozhodně ne poslední. V dalších letech se její fanoušci od YOLI dočkali dalších 3 knížek.

Jak můžete vidět na obrázku výše, losoval jsem tradičním způsobem a výherkyní je MICHAELA ČERVENKOVÁ. Gratuluji k výhře! Cena bude poslána začátkem týdne.



Ve kvízu na narozeninové oslavě jsme se i dozvěděli například, že nejčastěji vydávanými autory u YOLI jsou John Green a Cassandra Clareová, oba se šesti knihami.

Děkuji všem účastníkům soutěže za jejich odpovědi a pokusím se takové soutěže připravovat častěji, uvidíme, jak mi to vyjde.

Žádné komentáře:

Okomentovat